Remember Saturday...


Astăzi am lucrat toată ziulica la campanie....dar nu singure....am avut un mic ajutor...care de fapt nu se prea sinchisea să ne bage în seamă...şi nici nu stătea să-i facem poză la ochişorii ei drăguţi...

...Şi am tot lucrat până când neuronii s-au plictisit şi ne-au părăsit...şi ce ne gândim noi, să facem ceva bun de papa......clătituţe...vă arătăm şi o poză ca să vă facem poftă, normal...

6 Comments:

 1. Anonim said...
  Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
  Anonim said...
  Hmmm... interesant blog ! Numai ca ma intreb : de ce seamana foarte tare cu un oracol de scoala generala ? A, poate fiindca rimele de genul " 5inci chei, 5inci idei" m-au dus cu gandul la fetele care in gimnaziu faceau schimb de caiete si se intrebau una pe alta "ce mancare iti place?" sau "care este culoarea preferata?"
  REDIM said...
  eu stiam ca in Romania libertatea de exprimare este ocrotita prin lege(pentru cei care au curajul sa se semneze)...daca noi consideram ca asta vrem sa scriem, asa vom scrie!
  Anonim said...
  Este ocrotita prin lege, insa ma indoiesc ca se poate numi libertate de exprimare atunci cand spuneti ca mancati clatite sau ca faceti unghiile ! De ce i-ar pasa cuiva de asta ? Intr-adevar, blog-ul pentru asta este, insa ar fi mai interesant daca ati posta informatii de interes pentru un public mai larg . Cam asta este cheia succesului ! Dar voi ar trebui sa stiti asta, doar sunteti la Comunicare si Relatii Publice ! Iar in ceea ce priveste anonimatul .. este o tara libera, nu asta ai zis ?
  Reya said...
  Da, e libertate de exprimare si aceea si..."Anonim", daca nu iti place ceea ce citesti sau daca te simti ofensat/-a atunci...de ce mai intri? Fetele doresc sa ne impartaseasca toate fazele, toate treptele pe care trebuie sa urca si daca asta presupune si o farfurie de clatite;))...WTF...sa fie!
  Bafta fetelor!
  Anonim said...
  ha ha ha !!!

Post a CommentBlogger Template by Blogcrowds